Uitzending
NOVA - 7-8-2006

7-8-2006

NOVA

942 x bekeken | 0 reacties
6
Ongeval met trap
Externe deskundigen gaan in opdracht van de gemeente Utrecht het ongeval met de trap bij de Stadhuisbrug, gisteren tijdens de Muzikale Botenparade, onderzoeken. Een zwaargewonde ligt nog op de intensive care. NOVA was vandaag ter plaatse en sprak met getuigen. Een verslag.

Joost Eerdmans wil minimumstraffen
Minimaal vijftien jaar gaan moordenaars de cel in, als het aan LPF-Tweede Kamerlid Joost Eerdmans ligt. De politicus dient daartoe een wetsvoorstel in. Daarin pleit hij voor invoering van minimumstraffen voor moord en voor doodslag. In de studio een debat tussen Joost Eerdmans en vice-president van het Gerechtshof in Amsterdam Huub Willems.

Elco Brinkman gooit de beuk erin
De gehele maand augustus presenteren prominente Nederlanders een locatie in Nederland die zij afschuwelijk vinden. Vandaag is de beurt aan voorzitter van Bouwend Nederland Elco Brinkman. Zijn nominatie is ook alvast online te bekijken. De nominaties van vorige week staan in het archief.

Presentatie: Jeroen Pauw.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 7 augustus door de VARA en de NPS. Te gast waren Joost Eerdmans, Elco Brinkman en Huub Willems. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie