Uitzending
NOVA - 10-4-2007

10-4-2007

NOVA

944 x bekeken | 0 reacties
6
Proces Holleeder
Het proces tegen Willem Holleeder is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Holleeder ligt met hartproblemen in het ziekenhuis en wordt donderdag geopereerd. In de studio reageert de advocaat van Holleeder, Jan-Hein Kuijpers.

Afghanistan
Het zuiden van Afghanistan wordt steeds gevaarlijker. Zondag kwamen zes Canadese militairen om in Kandahar. Minister Van Middelkoop (Defensie) gaat deze week naar Canada om met collega's uit Canada, de VS, AustraliŽ en Groot-BrittanniŽ te praten over de missie. In NOVA een gesprek met de Canadese journalist Chris Brown in Kandahar.

Den Haag Vandaag
De linkse oppositie in de Kamer is zwaar over minister van FinanciŽn Wouter Bos heengevallen omdat hij de topinkomens niet wil aanpakken. Morgen debatteert de Tweede Kamer over een brief die Bos naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. Daarin wijst hij een extra belasting op de topinkomens af.

Presentatie: Twan Huys en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 10 april door de VARA en de NPS. Te gast was Jan-Hein Kuijpers. De presentatie was in handen van Ferry Mingelen en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie