Uitzending
NOVA - 12-4-2007

12-4-2007

NOVA

1011 x bekeken | 0 reacties
6
Job Cohen over de leiderschapscrisis PvdA
De meeste PvdA-stemmers zijn ontevreden over de politieke koers van de partij en de Jonge Socialisten in de PvdA vinden dat Bos het partijleiderschap zou moeten overdragen aan een ander. Job Cohen, burgemeester van Amsterdam en voorzitter van het curatorium van de Wiardi Beckman Stichting, reageert in de studio op de leiderschapscrisis binnen de PvdA.

Joop van den Ende treedt terug
Joop van den Ende treedt terug als voorzitter van de raad van bestuur van Stage Entertainment. Hij geeft de staf over aan Henk Kivits, bestuursvoorzitter van Holland Casino. Van den Ende licht in de studio zijn besluit toe.

Zimbabwe
Wat ooit de toekomst van Afrika heette te zijn, is nu een land aan de rand van de afgrond: Zimbabwe lijdt onder het juk van dictator Robert Mugabe. Een groep studentenleiders is voor de dictator op de vlucht. NOVA sprak met ze.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 12 april door de VARA, de NOS en de NTR. Te gast waren Job Cohen en Joop van den Ende. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie