Uitzending
NOVA - 4-4-2007

4-4-2007

NOVA

809 x bekeken | 0 reacties
6
Verhagen in de VS
Het was zijn eerste bezoek aan de Verenigde Staten als minister van Buitenlandse Zaken. Maxime Verhagen sprak er onder andere met zijn Amerikaanse collega Condaleezza Rice. In de studio vertelt Maxime Verhagen over zijn reis en reageert hij op het Irak-debat van vandaag in de Tweede Kamer.

Den Haag Vandaag: Kamerdebat Irak
Als het aan de nieuwe regering ligt, gaat het er niet komen: een onderzoek naar de Nederlandse steun aan de oorlog in Irak. Maar toch zijn er nog genoeg vragen. En dus debatteerde de Tweede Kamer vandaag over een Irak-onderzoek.

ProRail en de chaos op het spoor
De directie van ProRail moet ontslagen worden als de situatie op het spoor niet snel verbetert. Dat stelt de PvdA naar aanleiding van de chaos op het spoor. De druk op ProRail neemt toe, maar is er wel een oplossing? Voorzitter van de Raad van Bestuur van ProRail Bert Klerk reageert in de studio.

Tegel voor NOVA-verslaggeefster!
NOVA-verslaggeefster Judith Pennarts heeft gisteren de journalistieke jaarprijs, De Tegel, gewonnen voor haar reportages over alcoholmisbruik bij kinderen.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 4 april door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Maxime Verhagen. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie