Uitzending
M. - 17-6-2019

17-6-2019

M.

603 x bekeken | 0 reacties
5
Ze is met twee doelpunten in de wedstrijd tegen Kameroen nu topscorer van het Nederlands elftal. Vivianne Miedema heeft 60 ballen in het doel geschopt en is daarmee de beste aller tijden. Daphne Koster en Jan van Halst bespreken dit heuglijke feit!

Keith Haring is bekend van zijn kleurrijke graffitiwerken en dansende poppetjes. In Engeland opent bijna 30 jaar na zijn dood voor het eerst een overzichtstentoonstelling! Bewonderaar Ruud de Wild en vriend van Keith kunstenaar Jan Rothuizen praten over zijn werk.

Nederland is een van de rijkste en gelukkigste landen op aarde, en toch heerst er grote onvrede. Waarom? Volgens columnist Bas Heijne zijn onze gemeenschappelijke waarden verloren gegaan. Samen met schrijver Philip Huff praat hij over het terugvinden van deze waarden.

Frisse morgen in Parijs. Gewoon mijn business Iedereen kan ondertussen Kenny B zijn megahit uit 2015 'Parijs' meezingen. Na 7 keer platina en ruim 32 miljoen streams, is zijn nieuwe album 'Hoe Dan Ook' er! Bij M laat hij zijn single 'Als Ik Je Zie' horen.

In deze uitzending van M. waren Bas Heijne, Daphne Koster, Jan van Halst en Ruud de Wild te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op maandag 17 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie