Uitzending
M. - 19-6-2019

19-6-2019

M.

575 x bekeken | 0 reacties
5
President Donald Trump heeft zijn campagne officieel gelanceerd met een felle speech. 'Keep America Great' is het nieuwe 'Make America Great Again'. Trump wil 1 miljoen illegalen uitzetten. Twan Huijs spreekt van razzia's en praat over de harde toon en oude retoriek.

Maarten van der Weijden zwemt vrijdag voor de tweede keer zijn Elfstedentocht. Met hulp van arts Marco Blanker, een betere voorbereiding en een poeprits moet hij het redden. Al het opgehaalde geld gaat naar kankeronderzoek. Evelien de Bruijn doet verslag van de tocht.

Het Joint Investigation Team heeft vandaag vier verdachten aangewezen die betrokken zouden zijn bij het neerhalen van vlucht MH17. Hoe nu verder? Sjoerd Sjoerdsma van D66, Jelle Brandt Corstius, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en nabestaande Anton Kotte praten erover.

In deze uitzending van M. waren Jelle Brandt Corstius, Twan Huys, Evelien de Bruijn en Robert van de Roer te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op woensdag 19 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie