Uitzending
M. - 12-6-2019

12-6-2019

M.

579 x bekeken | 0 reacties
5
Bilal Wahib speelt in de film 'De Libi' de rol van Bilal. De film is geïnspireerd op zijn eigen leven, dat van een jonge jongen met Marokkaanse roots die kansen voor zichzelf wil creëren. Met regisseur Shady El-Hamus schuift hij aan.

Topscheidsrechter Björn Kuipers staat overal op voetbalvelden. Schreeuwen, schelden en in de ergste gevallen vechten: hij ergert zich er mateloos aan. Jong geleerd is oud gedaan, dus voor 8e-groepers heeft hij een boekje geschreven over hoe je respectvol met elkaar omgaat.

Nederland vergrijst: in 2040 zijn er drie keer zoveel 90-plussers en twee keer zoveel dementerenden. Hoe speelt de ouderenzorg hierop in? Hugo Borst en Carin Gaemers zeggen dat er direct actie nodig is. Voorzitter van ActiZ, de brancheorganisatie van de zorgorganisaties Henk Kamp wil een maatschappelijk debat.

In deze uitzending van M. waren Björn Kuipers, Henk Kamp en Hugo Borst te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op woensdag 12 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie