Uitzending
M. - 24-6-2019

24-6-2019

M.

812 x bekeken | 0 reacties
5
Maarten van der Weijden ligt nu bijna 70 uur in het water en gaat finishen rond 19.30 uur, tijdens M. Natuurlijk juichen wij straks ook voor deze held. Als we het over zwemmen gaan hebben, mag voormalig zwemkampioen Erica Terpstra niet ontbreken aan onze tafel! Want de vraag is natuurlijk: is Maarten Erica's kanjer? Volg de finish vanavond bij M.

Zonder Jaap van Goor lag Maarten van der Weijden nu niet in het open water. Twee jaar lang coachte hij de zwemmer en straks schuift hij aan om over hem te praten!

Wie kan de tocht van 195 kilometer nou beter analyseren dan Neerlands succesvolste openwater/marathonzwemster Edith van Dijk? Ze zit aan tafel en we kijken samen naar de finish van Maarten van der Weijden.

Presentator Manuel Venderbos stond vanochtend voor het AD aan de Friese waterkant en schuift aan om de finish live te bekijken!

Hij is misschien wel de grootste ervaringsdeskundige van de Elfsteden(zwem)tocht die je kan bedenken! Henk Angenent won in 1997 de Elfstedentocht op schaatsen en zit straks aan tafel om de route te bespreken.

Vergeleken worden met niemand minder dan Dusty Springfield en lovende recensies: het gaat de Britse Yola voor de wind! Ze zingt Ride Out In The Country.

In deze uitzending van M. waren Edith van Dijk, Erica Terpstra, Henk Angenent en Manuel Venderbos te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op maandag 24 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie