Uitzending
M. - 10-6-2019

10-6-2019

M.

780 x bekeken | 0 reacties
6
De jongerenbeweging van ForumvoorDemocratie, JFVD, blijft enorm groeien en is volgens de partij de grootste van Nederland. Waar komt die populariteit vandaan? We bespreken het met Chris Aalberts, Thijs Broer en Esther van Fenema.

Barack Obama, Quincy Jones, SnoopDogg Ze eren allemaal Clarence Avant, of beter gezegd: The Black Godfather in een nieuwe Netflix-serie. Wat maakt hem zo iconisch? Fernando Halman van FunX praat ons bij.

Van kinds af aan hing Jelle Brandt Corstius boven de atlas, die inmiddels helemaal is verslonden. Hij schuift samen met Jort Kelder aan om over het nieuwe boek 'De geschiedenis van Nederland in 100 oude kaarten' te praten.

Nog geen jaar geleden stond er een vrij onbekende artiest in de M-studio met haar single 'Lekker met de meiden'. Nu is Merol uitgegroeid tot een populaire Nederlandse artiest. En nee, controverse wordt niet geschuwd!

In deze uitzending van M. waren Chris Aalberts, Jelle Brandt Corstius en Jort Kelder te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op maandag 10 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie