Uitzending
M. - 11-6-2019

11-6-2019

M.

548 x bekeken | 0 reacties
5
We hebben er maanden naartoe geleefd en vandaag is het dan eindelijk zo ver: de OranjeLeeuwinnen spelen hun eerste wedstrijd op het FIFA Women's World Cup! De wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland wordt uitgebreid nabesproken met Marleen Molenaar, Minke Booij en Toine van Peperstraten.

Iran heeft het werk van NOS-, Volkskrant- en The New York Times-correspondent Thomas Erdbrink onmogelijk gemaakt. Wat zijn de gevolgen hiervan? Vriend en politicoloog Peyman Jafari, journalist Eefje Blankevoort en regisseur van Onze man in Teheran Roel van Broekhoven praten erover.

Bijna was het nieuwe boek van Dimitri Verhulst er niet geweest. Hij dacht erover om te stoppen met schrijven, maar zijn nieuwe novelle over liefde en eenzaamheid, 'De pruimenpluk', is er nu toch gekomen.

In deze uitzending van M. waren Dimitri Verhulst, Minke Booij, Thomas Erdbrink en Toine van Peperstraten te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op dinsdag 11 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie