Uitzending
M. - 20-6-2019

20-6-2019

M.

603 x bekeken | 0 reacties
6
We beginnen om 16:35, en dat heeft te maken met het WK vrouwenvoetbal! De OranjeLeeuwinnen spelen tegen Canada, de laatste wedstrijd in de poulefase. Voetbalanalist Leonne Stentler en voetbalverslaggever Milan van Dongen beschouwen voor, Rivkah op het Veld staat in Frankrijk klaar! Een voorbeschouwing op Nederland - Canada!

Het is weer tijd voor Musée M! Axel Rüger praat over naakt in de kunst. Facebook krijgt al tijden veel kritiek voor het censureren van tepels en Hollywood lijkt ook steeds preutser te worden. Vreemd, vindt Axel, want de kunstgeschiedenis barst van het naakt!

Op 87-jarige leeftijd is Loek 'Lieve Mona' Kessels overleden. In 25 jaar tijd ontving zij 300.000 brieven voor haar brievenrubriek in de Story. Zo groeide ze uit tot een fenomeen. Schrijvers Nelleke Noordervliet en Franca Treur bespreken hoe Mona Nederland zag veranderen.

In deze uitzending van M. was Nelleke Noordervliet te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op donderdag 20 juni door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie