Uitzending
Kook mee met MAX - Rode linzensoep met krokant roggebrood

Rode linzensoep met krokant roggebrood

Kook mee met MAX

5-2-2019

| 910 x bekeken | 0 reacties
6
De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we rode linzensoep met krokant roggebrood.

Roggebrood wordt gemaakt van rogge, water en zout. Soms zit er ook nog gist of desem in. Het is heel voedzaam, want 1 plak roggebrood levert ruim 15 procent van de dagelijkse hoeveelheid voedingsvezels en ijzer op. Omdat het zo voedzaam is, was het vroeger zelfs naast aardappelen het belangrijkste voedsel dat er was. Sandra maakt het roggebrood krokant en serveert het bij een rode linzensoep.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Rode linzensoep met krokant roggebrood werd uitgezonden op dinsdag 5 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie