Uitzending
Kook mee met MAX - Noedels met gewokte garnalen en paksoi

Noedels met gewokte garnalen en paksoi

Kook mee met MAX

6-10-2017

| 924 x bekeken | 0 reacties
6
Dit keer een recept voor noedels met gewokte garnalen en paksoi. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we noedels met gewokte garnalen en paksoi.

In dit gerecht is hoisinsaus een van de smaakmakers. Hoisinsaus is een zoete saus gemaakt van sojabonen, rijstazijn, knoflook, rode pepers, suiker, zout en water. Hoi Sin betekent in het Kantonees zeedieren. En dat is opmerkelijk, want in de saus komen geen 'zeedieren' voor. De saus wordt het meest gebruikt als smaakmaker bij vleesgerechten. Maar ook bij visgerechten is het een heerlijke toevoeging. Sandra gebruikt het in haar recept met noedels, gewokte garnalen en paksoi.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Noedels met gewokte garnalen en paksoi werd uitgezonden op vrijdag 6 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie