Dit keer een recept voor gnocchi met kipgehakt en gorgonzola. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!
Vandaag maken we gnocchi met kipgehakt en gorgonzola.
Hoewel gnocchi een pastasoort is, is het gemaakt van aardappel en niet van bloem. Het betekent in het Italiaans letterlijk klont. En dat zijn het ook een beetje, klontjes. De gnocchi hoeft niet lang te koken. Wanneer u ze in de pan doet, zinken ze naar de bodem. Ze zijn gaar als ze boven komen drijven. Mounir maakt de gnocchi met kipgehakt en gorgonzola.
De presentatie was in handen van
Sandra Ysbrandy en
Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Gnocchi met kipgehakt en gorgonzola werd uitgezonden op dinsdag 3 oktober door MAX.