Dit keer met een recept voor mozzarella-pesto-tomaatsoep. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!
Vandaag maken we mozzarella-pesto-tomatensoep.
Tomatenpuree zit over het algemeen in een klein blikje of tube. Dat is niet voor niets, want u heeft er niet veel van nodig. De puree wordt verkregen uit fijngemaakte tomaten. De puree is een goede smaakmaker in soepen, stoofgerechten en sauzen. Sandra gebruikt het als smaakmaker in haar mozzarella-pesto-tomatensoep. Ze maakt er overheerlijke ciabatta's met pesto en mozzarella bij.
De presentatie was in handen van
Sandra Ysbrandy en
Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Mozzarella-pesto-tomaatsoep werd uitgezonden op donderdag 12 oktober door MAX.