Uitzending
Kook mee met MAX - Speltsalade met rode bieten en geitenkaas

Speltsalade met rode bieten en geitenkaas

Kook mee met MAX

2-10-2017

| 1147 x bekeken | 0 reacties
6
Dit keer een recept voor speltsalade met rode bieten en geitenkaas. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we peltsalade met rode bieten en geitenkaas.

Geitenkaas is populair. Maar behalve populair is het ook nog eens lekker en is het een kaas die gemakkelijk is te verwerken in gerechten. De kaas is witter dan 'gewone' kaas. Dat komt omdat geiten caroteen uit het voer omzetten in vitamine A. Sandra maakt er in een verrassende combinatie met spruitjes, een heerlijke salade van.

(Tip: extra smaakvolle bietjes roostert u zelf in de oven. Verpak de bieten hiervoor per stuk in aluminiumfolie en rooster ze een uur op 200 graden)

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Speltsalade met rode bieten en geitenkaas werd uitgezonden op maandag 2 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie