Uitzending
Kook mee met MAX - Gevulde paprika's met rijst en tomatenchutney

Gevulde paprika's met rijst en tomatenchutney

Kook mee met MAX

29-9-2017

| 784 x bekeken | 0 reacties
6
Dit keer een recept voor gevulde paprika's met rijst en tomatenchutney. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we gevulde paprika’s met rijst en tomatenchutney

Chutney is een echte smaakmaker en komt van origine uit de Indiase en Pakistaanse keuken. De basis is vaak een (vruchten)puree, waar kruiden aan toe worden gevoegd. Chutney staat bol van smaak, want het is vaak zoet, zuur en een beetje scherp. Door de azijn en suiker is een chutney ook nog eens lang houdbaar. Mounir serveert tomatenchutney bij gevulde paprika's met rijst.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Gevulde paprika's met rijst en tomatenchutney werd uitgezonden op vrijdag 29 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie