Uitzending
Kook mee met MAX - Kipschnitzel met doperwten-avocadosalade

Kipschnitzel met doperwten-avocadosalade

Kook mee met MAX

14-1-2019

| 716 x bekeken | 0 reacties
6
De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we kipschnitzel met doperwten-avocadosalade.

De meeste erwten worden gepeld gegeten. De sugar snaps en peultjes zijn ook in de schil heel lekker. De doperwt ziet er niet alleen frisgroen uit, hij is ook nog eens heel lekker en gezond. Ze zijn misschien klein, maar rijk aan vezels, vitamine B1 en B2, magnesium en ijzer. Ze zijn ideaal om door een gerecht te verwerken of koud door de salade. Sandra verwerkt ze samen met avocado in een salade en serveert er een kipschnitzel bij.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Kipschnitzel met doperwten-avocadosalade werd uitgezonden op maandag 14 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie