Wat eet ik vanavond? Topkoks
Sandra Ysbrandy en
Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!
Vandaag maken we groene pasta met zalm.
Elke dag een goed gevarieerde maaltijd op tafel zetten lijkt een eenvoudige klus. Maar om steeds weer te bedenken wat u moet eten om het zo gevarieerd mogelijk te houden, is niet voor iedereen even gemakkelijk. Met de recepten van Kook mee met MAX hopen we u daar elke dag een beetje bij te helpen. Dit keer maakt Sandra groene pasta met zalm.
De presentatie was in handen van
Sandra Ysbrandy en
Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Groene pasta met zalm werd uitgezonden op vrijdag 20 oktober door MAX.