Uitzending
Kook mee met MAX - Zuurkoolrosti met kipreepjes in champginonsaus

Zuurkoolrosti met kipreepjes in champginonsaus

Kook mee met MAX

24-10-2017

| 916 x bekeken | 0 reacties
6
Vandaag maken we zuurkoolrösti met kipreepjes in champignonsaus.

Zuurkool is gesneden witte kool. Door de witte kool met zout in een luchtdichte ruimte op te slaan, ontstaat de fris zure smaak (fermentatie). Van nature zitten er in witte kool melkzuurbacteriën en die zetten de koolsuikers om in melkzuren die zuurkool de kenmerkende smaak geeft. Door de fermentatie is de kool lichter verteerbaar. Sandra maakt er zuurkoolrösti van, met kipreepjes en champignonsaus.

De presentatie was in handen van Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Deze uitzending van het programma Kook mee met MAX met de titel Zuurkoolrosti met kipreepjes in champginonsaus werd uitgezonden op dinsdag 24 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie