Uitzending
Koffietijd - Aflevering 87

Aflevering 87

Koffietijd

23-12-2014

| 2012 x bekeken | 0 reacties
5
Jack Wouterse en Arjan Ederveen gaan samen de planken op en spelen in de familievoorstelling 'De Zere Neus van Bergerac' twee feen. En van de populairste kinderfilms van de afgelopen jaren is natuurlijk 'Mees Kees'. Meester Kees is te gast en zijn grootste fans stellen hem vragen.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Jack Wouterse & Arjan Ederveen
Jack Wouterse & Arjan Ederveen spelen samen in de voorstelling 'De Zere Neus van Bergerac'.

Backstage bij Sneeuwwitje en de Zeven Kleine Mensen
Op 1 januari kunnen we op RTL 4 gaan genieten van het nieuwe moderne sprookje 'Sneeuwwitje en de zeven kleine mensen'. Binnenkort komt hoofdrolspeelster Abbey Hoes bij ons langs. Maar we mochten al een kijkje achter de schermen nemen bij Leontine Borsato & Susan Visser.

Museum Speelklok
In het Utrechtse Museum Speelklok is er dankzij de ondersteuning van de BankGiro Loterij voor kinderen een heel speciale rondleiding opgezet. Onze verslaggeefster Astrid ging alvast kijken.

Vredesdienst voor dieren
Gisteravond was er een hele bijzondere kerkdienst in Amsterdam. Dominee en dichter Hans Bouma organiseerde samen met 13 dierenorganisaties een Vredesdienst voor dieren.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Arjan Ederveen en Abbey Hoes te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 87 werd uitgezonden op dinsdag 23 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie