Uitzending
Koffietijd - Aflevering 86

Aflevering 86

Koffietijd

22-12-2014

| 1638 x bekeken | 0 reacties
5
Tim Douwsma komt langs. Hij is de hele kerstvakantie te zien als presentator in de strijd om de lekkerste cupcake op Zapp. Ilvy Njiokiktjien was vorig jaar Fotograaf des Vaderlands en maakte het boek 'Slagroomtaart en Slingers'. Een boek waarin ze honderd verjaardagen heeft geportretteerd en waarmee ze een uniek kijkje kreeg achter de Nederlandse voordeuren.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Tim Douwsma - Winter Voor Twee
Tim Douwsma treedt op met zijn nummer Winter Voor Twee.

Kerstmenu in 40 minuten
Caspar maakt een super snel kerstmenu in 40 minuten. Veel mensen willen met kerst lekker uitgebreid eten, maar daarvoor niet te lang in de keuken staan. En speciaal voor die mensen, maakt Caspar een super snel kerstmenu in 40 minuten.

Verjaardagen op de foto
Fotograaf Ilvy Njiokiktjien zette honderd jarigen op de foto en heeft hiervan een boek gemaakt.

Een natuurlijke smaakmaker
Herbamare zeezout is niet meer weg te denken uit de keuken van Caspar. Hij is er dol op en gebruikt het regelmatig.

Tim Douwsma
Hij werd internationaal bekend als de hunky-puntenuitdeler van het Songfestival, maar hij heeft meer in huis dan alleen looks, want hij kan daarnaast ook zingen en presenteren: Tim Douwsma komt langs!

Straatprijs Sittard
Gaston is er weer met de Postcode Straatprijs. En dit keer was hij in Sittard om een heleboel mensen blij te maken met een lekker geldbedrag.

Kerstweetjes
Thomas Hendriks (hoofdredacteur Quest) komt ons meer vertellen over onze kersttradities: hoe zijn die ontstaan?

In deze uitzending van Koffietijd! was Tim Douwsma te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 86 werd uitgezonden op maandag 22 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie