Uitzending
Koffietijd - Aflevering 83

Aflevering 83

Koffietijd

17-12-2014

| 1619 x bekeken | 0 reacties
5
Binnenkort is dé finale van één van de populairste spelshows van de Nederlandse televisie: 'Expeditie Robinson'. De drie finalisten van het programma komen langs. Regisseurs zitten normaal altijd verstopt achter de schermen, maar Will Koopman maakt een uitzondering. Ze vertelt over het enorme succes van dé kerstfilm van het jaar 'Gooische Vrouwen 2' en over haar nieuwste project 'Sneeuwwitje En De Zeven Kleine Mensen'.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Will Koopman over succes als regisseur
Will Koopman zit bij ons aan tafel. Zij is dé vrouw die verantwoordelijk is voor de leukste series en films van dit moment. Alles wat zij aanraakt verandert in goud. Wat is toch haar geheim achter al dat succes?

"Ik heb het meest gemist..."
Ferry Doedens, Krystl Pullens & Kay Nambiar staan in de finale van Expeditie Robinson. Wat hebben ze het meest gemist toen ze op een onbewoond eiland zaten?

Finalisten Expeditie Robinson
Na tweeëndertig dagen die heter, zwaarder en rauwer waren dan ooit tevoren in Expeditie Robinson, is de grote finale aangebroken. De drie finalisten zitten bij ons aan tafel!

25 jaar Natuurmonumenten
Het is 25 jaar geleden dat de Nationale Postcode Loterij werd opgericht. Natuurmonumenten was één van de drie eerste organisaties verbonden aan deze loterij. Directeur Marc van den Tweel vertelt wat voor projecten Natuurmonumenten al allemaal heeft kunnen doen.

Koffietijd Favorites Woensdag
Deze hele week geven we ongelofelijk veel spullen weg. Ook vandaag hebben we weer leuke cadeau's klaarliggen om weg te geven.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Will Koopman en Ferry Doedens te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 83 werd uitgezonden op woensdag 17 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie