Uitzending
Koffietijd - Aflevering 91

Aflevering 91

Koffietijd

29-12-2014

| 1732 x bekeken | 0 reacties
6
Twee topactrices te gast! Het zou zomaar kunnen dat actrice Ariane Schluter binnenkort met een Oscar in haar hand staat, want de film Lucia de B., waar zij de hoofdrol in speelt, staat op de longlist voor de Oscars. De film is alweer een paar jaar oud en Ariane heeft niet stilgezeten. Vanaf vrijdag is ze te zien in de KRO-serie 'Noord Zuid' en daar komt ze vandaag alles over vertellen. Ook is Gouden Kalf-winnares Abbey Hoes te gast, om te praten over haar hoofdrol in 'Sneeuwwitje En De Zeven Kleine Mensen'

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Ariane Schluter
Vanaf vrijdag 2 januari is Ariane Schluter te zien in de nieuwe serie van de KRO, Noord Zuid. Wat kunnen we van deze serie verwachten? En in welke rol gaan we Ariane zien verschijnen?

Pernille bij kapper Hedwich Vigelandzoon
Pernille brengt een bezoekje aan de salon van n van de beste kappers van Nederland, Hedwich Vigalandzoon. Wat is nou het geheim achter een volle bos haar?

Tropische oliebollen
Het is bijna oud & nieuw, daarom bakken de bakexperts drie dagen lang heerlijke oliebollen! Danna maakt tropische oliebollen met kokosmelk en een vulling van vruchten.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Ariane Schluter, Lucia de Berk en Abbey Hoes te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 91 werd uitgezonden op maandag 29 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie