Uitzending
Koffietijd - Aflevering 84

Aflevering 84

Koffietijd

18-12-2014

| 1553 x bekeken | 0 reacties
6
'Joris Showroom', 'Joris Wereld' en voor het vijfde jaar op rij 'Joris Kerstboom'. Joris Linssen heeft het er maar druk mee. In de week voor kerst staat hij weer bij de grote kerstboom in Den Bosch om mensen te vragen: 'Wie zet jij in het licht?'. Joris zou Joris niet zijn als hij vervolgens de mooiste verhalen te horen krijgt.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Leontien Borsato verrast winnaars in Artis
Leontien Borsato ging een dagje naar Artis. Naast een bezoekje aan de flamingo's, nam ze ook een kijkje in het oude museum wat binnenkort dankzij de BankGiro Loterij kan worden opgeknapt. Én ze mocht daar ook nog eens een paar mooie prijzen weggeven.

Feest make-up
Bij ieder feestje is het leuk om lekker uit te pakken met je make-up! Omdat niet iedereen weet hoe je dat het beste kunt doen, helpt de hippe make-up artist Mitzy Mudde jullie een handje met dé trends voor de feestdagen!

Koffietijd Favorites Donderdag
Ook voor vandaag hebben we de allerlekkerste en leukste spullen verzameld. Allemaal favoriete producten van de Koffietijd presentatrices, de redactie en onze koffietijdvrienden.

Winter in het Openluchtmuseum
In het Openluchtmuseum in Arnhem waan je je in winterse sferen! Nu zelfs met een winterspel, voor jong en oud.

Joris Linssen
Joris Linssen heeft een mooi seizoen voor boeg. Vanaf eind november is hij elke dinsdagavond te zien in zijn nieuwe programma: Joris' Wereld.

De oplossing voor een opgeblazen gevoel
Marcel van A. Vogel heeft dé oplossing tegen een zwaar of opgeblazen gevoel na het eten.

Tutorial: feest make-up
Make-uppen met Mitzy! Shine, shine, shine! Metallic make-up is de trend van het moment. Benieuwd hoe je dit het beste aanbrengt? Bekijk dan snel deze tutorial van onze Mitzy!

Le Grand Maitre van de kaasgilde
Huber van der Weegen is een grote kaasmeester. Hij weet alles van kaas en vertelt ons wat voor kazen we nou precies op een kaasplankje moeten leggen.

Kerststerren in bladerdeeg
Er gaat niets boven lekkers uit je eigen oven. De lekkerste gerechten met bladerdeeg maak je helemaal zelf, ook met kerst! En daarom maakt Hadewych kerststerren in bladerdeeg met bietjes!

"Ik begon het enorm te missen"
Joris Linssen was jarenlang het gezicht van het programma Hello Goodbye. Hij is er een paar jaar tussenuit geweest, maar gaat het nu presenteren samen met Yvon Jaspers.

Première Annie
Gisteravond ging de film Annie in première. En wij waren daar natuurlijk bij!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Joris Linssen en Leontine Borsato te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 84 werd uitgezonden op donderdag 18 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie