Uitzending
Koffietijd - Aflevering 88

Aflevering 88

Koffietijd

24-12-2014

| 1415 x bekeken | 0 reacties
6
Gerard Joling n zijn moeder zijn te gast. Hoe vieren zij de kerst dit jaar? Gerard heeft een nieuwe kerst-cd en laat vandaag een paar heerlijke singles horen. Verder zijn Bert van Leeuwen en Wouke van Scherrenburg te gast. Zij zijn te zien in het EO-programma 'Sterren van Bethlehem' en vertellen vandaag over de bijzondere reis die zij voor het programma maakten. En een heerlijk kerstrecept van Caspar mag natuurlijk niet ontbreken. Hij maakt het perfecte kerstontbijt.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Paleis Het Loo
Traditiegetrouw wordt Paleis Het Loo in Apeldoorn rond de feestdagen in kerstsfeer gebracht, met gedekte tafels en versierde kerstbomen zoals vroeger bij de Oranjes thuis. Dit jaar is het pronkstuk echter niet iets van de kerst, maar van een galadiner.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Bert van Leeuwen, Gerard Joling en Wouke van Scherrenburg te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 88 werd uitgezonden op woensdag 24 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie