Uitzending
Koffietijd - Aflevering 85

Aflevering 85

Koffietijd

19-12-2014

| 1545 x bekeken | 0 reacties
5
Veel bekende Nederlanders willen voor hun visagie alleen met hem werken. Hij wordt gezien als n van de beste visagisten van ons land en hij is te gast. Leco van Zadelhoff. Hij vertelt alles over de make-up do's en dont's voor deze kerst. En in de tuin van de villa wordt de jaarlijks terugkerende kerstmarkt gehouden.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Ongehinderd
Stichting Ongehinderd test de toegankelijkheid van steden voor mensen met beperkingen. Via een website en een app kun je zien waar je met je beperking nog wl binnen kan.

Leco van Zadelhoff
Hij is d man achter de look van veel bekende Nederlandse vrouwen: Leco van Zadelhoff! Hoe viert hij kerst? En is zijn huis nu een explosie van kerstdecoraties?

Mooi voor de kerst: jurkjes
Simone van Trojen heeft d perfecte feestjurk voor ieder figuur!

Espresso
We sluiten deze vrijdag na de laatste gang van het Koffietijd Kerstmenu af met een heerlijk kopje koffie; een stevige espresso!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Leco van Zadelhoff en Hind Laroussi te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 85 werd uitgezonden op vrijdag 19 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie