Uitzending
Koffietijd - Aflevering 82

Aflevering 82

Koffietijd

24-12-2019

| 682 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Hilde Schoofs was te zien in het programma 'Het Rotterdam Project' en vertelt over haar dakloze periode. -Lisa Lois, winnares van 'X Factor' in 2009, treedt op met haar kerstsingle 'Christmas Doesn't Mean A Thing'. -Chef-kok Caspar Bürgi en zijn familie komen praten over kerst.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Lisa Loïs - Christmas doesn't mean a thing
Lisa Loïs brengt de kerstsfeer naar onze studio met dit prachtige nummer!

Hilde vierde kerst in een daklozen-opvang
Een gezellige en onbezorgde kerst is niet voor iedereen vanzelf-sprekend. In de afgelopen tien jaar verdubbelde het aantal daklozen in Nederland. Hilde Schoofs was één van hen en vierde nood-gedwongen kerst in een daklozen-opvang.

Vier het leven!
Afgelopen zondag was een feestelijke dag voor 300 ouderen in Bussum en omgeving. Stichting Vier Het Leven organiseerde een muzikale kerstmiddag in het theater en Froukje was één van de vrijwilligers.

Kerst met de familie Bürgi
Onze eigen Caspar is voor eventjes terug in Nederland en dat kan natuurlijk niet zonder langs te komen bij Koffietijd! Hij heeft zijn familie gezellig meegenomen en we bespreken met hen hoe zij kerst vieren samen.

Een lief moeder-dochter cadeautje voor Jeanieke
Jeanieke wordt verrast met een fijn verwenpakket!

Beterschap Loretta!
Onze lieve Loretta ligt al een tijdje ziek op bed. Patrick en Quinty geven een update over hoe het met haar gaat!

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 82 werd uitgezonden op dinsdag 24 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie