Uitzending
Koffietijd - Aflevering 80

Aflevering 80

Koffietijd

20-12-2019

| 627 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Grote Kleine Meid
Danny Froger zingt het nummer 'Grote Kleine Meid', hij heeft het nummer speciaal geschreven voor zijn dochter Fallon.

De hoogtepunten van de familie Froger
We kijken samen met de gehele familie Froger terug op het afgelopen jaar. We bespreken de hoogtepunten en kijken vooruit naar het nieuwe jaar.

Tips voor de vakantie
Wil jij dit nou ook? Droomparken heeft parken op de meest prachtige locaties van Nederland. Vier jij het liefst je vakantie midden in de bossen? Of ga jij lekker uitwaaien aan zee? Of kies je toch voor cultuur snuiven in een historische Nederlandse stad? Het kan allemaal! Droomparken voorziet in vele overnachtingsmogelijkheden om van je vakantie een droomvakantie te maken!

Een betere toekomst
De YY foundation strijd voor een eerlijkere en socialere wereld. Na een halve eeuw van gewelddadige conflicten en The War on Drugs, is er vrede in zicht voor de Colombianen. Dit biedt een nieuw perspectief voor het land. De YY Foundation wil de mensen in Colombia helpen om de economie weer op te bouwen en mensen weer perspectief te geven met sociale programma's.

Latkes, aardappelkoekjes
Jigal maakt naar aanleiding van Chanoeka heerlijke aardappelkoekjes.

Hoe fanatiek zijn de Frogers?
Veel mensen spelen tijdens Kerst spelletjes. Wij doen dat vandaag ook met de familie Froger! We testen hoe fanatiek zij zijn met het spel 30 seconds.

Coco overvalt haar tante Nikita
Vandaag in het cadeautje van Koffietijd overvalt Coco haar tante Nikita. Ze wil laten merken hoe fijn ze het vindt om Nikita in haar leven te hebben.

René zingt samen met zijn zoon Maxime
Een primeurtje want René zingt vandaag voor het eerst samen met zijn zoon Maxime op TV.

Een nieuw programma voor de familie Froger!
De Frogers komen volgend jaar met het nieuwe programma 'Lieve Frogers', dat te zien zal zijn bij RTL4!

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 80 werd uitgezonden op vrijdag 20 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie