Uitzending
Koffietijd - Aflevering 64

Aflevering 64

Koffietijd

29-11-2018

| 513 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Bastiaan van Schaik vertelt over zijn nieuwe kledinglijn. -Modejournalist Milou van Rossum over de mode-iconen van vroeger en nu. -Kelly Weekers praat over haar nieuwe boek, 'Happy Life 365'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Dr. Denis Mukwege Foundation
Op woensdag 28 november presenteert Dr. Denis Mukwege zijn plannen om de gevolgen van verkrachting als oorlogswapen aan te pakken. Aan het evenement in Den Haag nemen regeringen, donoren en internationale organisaties deel. Ook Koning Willem-Alexander zal aanwezig zijn.

Wat is geluk?
Kelly Weekers is vrouw, de vrouw van, moeder, eigen baas, life- en businesscoach, debuterend auteur van het succesvolle boek 'Happy Life 365'. En ze is heel gelukkig!

Spruitjestaart met peer en Roquefort
Caspar kookt met seizoensgroenten. Hij maakt maakt een spruitjestaart met peer en roquefort.

Groente van het seizoen: krulandijvie!
Groete-expert Rob Baan vertelt weer over een groete van het seizien. Deze keer: krulandijvie.

Mode-icoon Coco Chanel
We hebben het met Milou van Rossum over mode-icoon Coco Chanel. Hoe baanbrekend was ze en wat zien we vandaag de dag nog steeds van haar ontwerpen terug in het straatbeeld?

In deze uitzending van Koffietijd waren Bastiaan van Schaik en Rob Baan te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 64 werd uitgezonden op donderdag 29 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie