Uitzending
Koffietijd - Aflevering 64

Aflevering 64

Koffietijd

25-11-2021

| 271 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Alain Caron kookt een gerecht uit zijn nieuwste boek Le Table de Caron. -Peter Lusse en Nienke Latten over de musical ONE. -Anne Kuiper met tips voor winterse raamtekeningen. -Aandacht voor de ziekte van Stargardt, een erfelijke aandoening van het netvlies.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Peter Lusse en Nienke Latten spelen in de musical 'ONE'
Peter Lusse en Nienke Latten spelen in de nieuwe musical 'ONE'. Peter vertelt over deze musical en we blikken terug op hoogtepunten uit zijn carrière en Nienke zingt een prachtig nummer voor ons.

Ananas Caramélisé
Alain Caron is vandaag bij ons in de uitzending, en hij komt deze heerlijke ananas caramélisé koken uit zijn boek.

Anne geeft tips over raamtekeningen
Anne geeft ons regelmatig de leukste tips om creatief bezig te zijn. Vandaag laat ze zien hoe je de mooiste raamtekeningen maakt.

Lotte heeft de ziekte van Stargardt
Lotte Luykx kreeg drie jaar geleden de ziekte van Stargardt. Ze vertelt haar verhaal en Monique van Bijsterveld, directeur van het Oogfonds, zal de ziekte van Stargardt verder toelichten.

Alain Caron heeft een nieuw kookboek
Alain Caron komt vertellen over zijn nieuwste boek: Le Table de Caron. Ook zal hij een heerlijk gerecht koken uit het boek.

Peter Lusse is nu ook trouwambtenaar
Peter Lusse is een acteur, presentator en cabaretier, maar sinds kort is hij nu ook trouwambtenaar!

Pernille wordt gek van Black Friday!
Pernille krijgt de hele dag door mailtjes met aanbiedingen van Black Friday. Gelukkig heeft ze een manier bedacht om alle kortingen te kunnen weerstaan.

In deze uitzending van Koffietijd waren Alain Caron en Peter Lusse te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 64 werd uitgezonden op donderdag 25 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie