Uitzending
Koffietijd - Aflevering 68

Aflevering 68

Koffietijd

1-12-2021

| 615 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Wat zijn de kersttradities van Froukje en Leonie?
Leonie Hendrikse en Froukje de Both hebben samen het boek 'Thuis Best' uitgebracht, bomvol inspirerende interieurfoto's en praktische tips. Ook praten we over hun kersttradities en hoe zij dit jaar kerst gaan vieren.

Ria ondergaat een metamorfose
Ria merkt dat ze de balans tussen geven en nemen soms verliest. Het zit in haar hart om voor mensen te zorgen, maar Dyanne helpt haar beseffen dat zorg bij haarzelf begint.

Minder aids testen door corona
Door het coronavirus is er een hevige daling in het aantal aids testen dat wordt afgenomen. De eerste zichtbare slachtoffers zijn jonge kinderen. Aidsfonds directeur Mark Vermeulen schuift bij ons aan en vertelt over de (lage) vaststelling en diagnoses van aids en de gevolgen daarvan.

Kaasfondue
December is begonnen en wat is nou heerlijker dan kaasfondue in deze donkere maand? London laat zien hoe je dit zelf maakt!

Froukje de Both stond oog in oog met een leeuw
Froukje was op vakantie en maakte een hele bijzondere reis door Zuid-Afrika. Ze ging opzoek naar De Big Five en kwam oog in oog met een leeuw.

Quinty is gebeld door George Clooney!
De nieuwe commercial van de PostcodeLoterij is op televisie en daarin wordt Quinty gebeld door niemand minder dan George Clooney!

In deze uitzending van Koffietijd waren Froukje de Both en George Clooney te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 68 werd uitgezonden op woensdag 1 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie