Uitzending
Koffietijd - Aflevering 69

Aflevering 69

Koffietijd

2-12-2021

| 404 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Jeroen Kramer en Leoni Jansen vertellen hoe zij de feestdagen beleven. -We spreken via een liveverbinding met tv-kok Jamie Oliver. -Cathelijne Broers, directeur van het Prins Bernhard Cultuurfonds, maakt de winnaar bekend van de Vriendenloterij Museumprijs.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Garnalencocktail in een potje cocktailsaus, avo, tomaten & pancettakruimels
Vandaag maakt London een recept van Jamie Oliver.

De kerst van Leoni Jansen en Jeroen Kramer
Maar eerst nog even over Sinterklaas. Want Jeroen kennen we natuurlijk allemaal als vaste verslaggever van het Sinterklaasjournaal!

Leoni en Jeroen zingen Klaverveld
De Nederlandse versie van Stings' Fields of Gold. Het gaat over rouw, maar tegelijkertijd ook over de liefde! Leoni herdenkt hiermee haar overleden man, maar viert tegelijkertijd haar relatie met Jeroen.

Jamie Oliver ontvangt 2 x het Gouden Boek: 'Dit is fantastisch'
Gisteren had onze Pernille een wel heel spannende afspraak. Want na de uitzending had zij de eer om niemand minder dan Jamie Oliver te spreken. En ook met een speciale reden, want wij mochten hem iets heel bijzonders overhandigen.

De winnaar van de VriendenLoterij Museumprijs 2021
Vorig jaar was Naturalis in Leiden de grote winnaar van de VriendenLoterij Museumprijs. Welk museum wordt dit jaar de grote winnaar? Sinds 3 november kon er gestemd worden op de genomineerden. Vandaag gaan Loretta en Cathelijne Broers (directeur Prins Bernhard Cultuurfonds) live in de uitzending van Koffietijd bekendmaken welk museum het publiek het meest wist te overtuigen.

Niet twee, maar drie dames openen Koffietijd vandaag
Wat een heerlijk begin van de uitzending. Onze Loretta is er ook!

Een beetje Addy in The Bold & the Beautiful
Pernille had een mooie blouse aan bij Koffietijd, maar de jurk-versie zit gewoon in The Bold & the Beautiful. Hoe leuk!

In deze uitzending van Koffietijd waren Jamie Oliver, Jeroen Kramer, Leoni Jansen en Sting te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 69 werd uitgezonden op donderdag 2 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie