Uitzending
Koffietijd - Aflevering 60

Aflevering 60

Koffietijd

19-11-2021

| 208 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -André Rieu vertelt over zijn nieuwe album. -Psycholoog Thijs Launspach over psychische klachten bij studenten. -Bernique Tool, directeur van de Maag Lever Darm Stichting, over Wereld Toilet Dag.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

We hadden de koning van de Wals op bezoek!
Al jaren maakt André Rieu samen met zijn Johann Strauss Orkest miljoenen mensen blij met zijn populaire klassieke muziek. Helaas moesten zijn kerstconcerten weer worden afgezegd. Gelukkig kunnen we vanaf vandaag genieten van zijn nieuwe album 'Happy Together'.

Het is vandaag Wereld Toilet Dag!
Voor 1 op de 5 mensen is het gebrek aan een openbaar toilet in de natuur een reden om thuis te blijven. Bij vrouwen gaat het zelfs om 1 op de 3. De Maag Lever Darm stichting brengt daar samen met Natuur-monumenten verandering in. Iemand die ons hier alles over kan vertellen is de directeur van de Maag Lever Darm Stichting en oprichter van de Toiletalliantie, Bernique Tool.

Een nieuw seizoen van Undercover!
Vanaf aankomende zondag staat eindelijk het nieuwe seizoen van de populaire Nederlandse serie 'Undercover' op Netflix en Eline heeft alvast een voorproefje voor ons. En hoe is het nou eigenlijk met het 'DOEI!' meisje? Wij zochten het voor je uit!

Proef op de Som: Boekweitsalade met pompoen en granaatappel
London maakt vandaag galette van boekweit en Bibi boekweitsalade met pompoen en granaatappel.

Eenzaamheid, prestatiedruk, stress en slaapproblemen
Vorige week verscheen er een nieuw rapport van de GGD waarin duidelijk werd dat meer dan de helft van de studenten psychische klachten ervaart. Een ontzettend hoog percentage. Met psycholoog Thijs Launspach praten we over de mentale gezondheid van studenten en hoe je als ouder hierover in gesprek blijft met je kind!

Even op de koffie bij London met André Rieu
En dan hebben we het natuurlijk over zijn indrukkende leven!

Patrick en Pernille zijn fan!
Na 6 jaar radiostilte is ze eindelijk weer terug. We hebben het natuurlijk over Adele! Patrick liet Pernille alvast wat horen.

In deze uitzending van Koffietijd was André Rieu te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 60 werd uitgezonden op vrijdag 19 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie