Uitzending
Koffietijd - Aflevering 66

Aflevering 66

Koffietijd

29-11-2021

| 237 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Sanne Wallis de Vries over haar boek Jubel. -Samantha Steenwijk treedt op. -William Spaaij met het theaternieuws. -Jocelyn Nassenstein-Brouwer over een actie van de LINDA.foundation.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Welk advies heeft Samantha Steenwijk voor de nieuwe K3?
Als iemand het dak eraf kan blazen, is dat Samantha Steenwijk wel. Daarom vieren we met de volkszangeres een feestje op Vivian haar verjaardag. Ze was jurylid bij de zoektocht van de nieuwe K3, hier vertelt ze over en ze zingt haar prachtige nieuwe nummer.

Wat veranderde er voor Sanne Wallis de Vries nu als 50 jarige?
Sarah zien ofwel de vijftig aantikken: het was een mijlpaal die Sanne Wallis de Vries bewoog om de balans van haar leven op te maken. We kennen haar natuurlijk allemaal van rollen in Koefnoen of Kopspijkers, maar nog nooit eerder schreef ze een boek: JubeL, waarin ze terug blikt op haar leven en gesprekken voert met andere vijftigers hoe zij het leven beleven.

Saffraan risotto met garnalen en courgette - Familie van der Lecq
Daan van der Lecq (26) is zichzelf als online chef aan het neerzetten onder de naam Chef van der Lecq. Hij kookt heel veel en hier maakt hij video's van die hij op Instagram en TikTok plaatst. Zijn moeder en oma houden ook erg van koken, maar omdat Daan op zichzelf woont in Amsterdam, kookt hij al deze lekkere gerechten vooral voor zijn vriendin en zichzelf.

Parelgort met portobello
Deze week begint met parelgort met portobello op het menu.

Een record aantal LINDA.foundation pakketten verzonden.
LINDA.foundation heeft een recordaantal pakketten ingepakt en verstuurd naar gezinnen die in armoede leven. Door corona hebben de gezinnen het afgelopen jaar een extra zware tijd gehad. Daarom wilde de foundation extra veel gezinnen helpen. Dit jaar zijn er maar liefst 6.000 pakketten verstuurd.

Het nieuwste theaternieuws met William Spaaij.
Elke maandag komt William gezellig langs om het nieuwste theaternieuws met ons door te nemen. Hij heeft het dit keer onder andere over de musical 'Come from away' en 'Sound of music'.

Een feestelijke opening met Samantha Steenwijk.
Vandaag is Vivian jarig, ze is 50 jaar geworden. De uitzending wordt feestelijk geopend met een optreden van Samantha Steenwijk en haar lieve dochters.

In deze uitzending van Koffietijd waren samantha steenwijk, Sanne Wallis de Vries en William Spaaij te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 66 werd uitgezonden op maandag 29 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie