Uitzending
Koffietijd - Aflevering 61

Aflevering 61

Koffietijd

22-11-2021

| 779 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Danseres Igone de Jongh over haar theatervoorstelling. -Gitarist Harry Sacksioni over zijn boek Dat Kunnen Ze Allemáál Wel Zeggen. -Mika van Leeuwen geeft beautytips. -Museumdirecteuren Martine Gosselink van het Mauritshuis en Annabelle Birnie van De Nieuwe Kerk/ Hermitage over het coronatoegangsbewijs.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

De muzikale carričre van Harry Sacksioni
Meestergitarist Harry Sacksioni zit alweer 50 jaar in het vak. Tijdens deze jaren heeft hij een heleboel bizarre en bijzondere dingen meegemaakt. Deze verhalen heeft hij allemaal verenigd in het boek 'Dat kunnen ze allemáál wel zeggen.'.

Wat zijn de najaarstrends op gebied van haar en make-up?
Mika geeft je vandaag de beste tips om er ook in het najaar goed uit te zien. Samen met Quinty bespreekt hij de trends op gebied van haar en make-up.

London's Hutspot
We beginnen de week goed met een lekkere stamppot!

Een nieuwe uitdaging voor Igone de Jongh
Igone staat aan de vooravond van haar eerste solo theatertournee 'I'. Daarnaast is ze twee jaar getrouwd met haar man Thijs Römer en zit ze 25 jaar in het vak. Genoeg leuks te bespreken dus!

Bezoekers blijven weg uit musea
Sinds corona blijven de bezoekersaantallen van musea afnemen, ook nu het bezoeken van een museum weer veilig kan. Museumdirecteuren Martine Gosselink en Annabelle Birnie bespreken hun zorgen.

Koffiemomentje met Harry Sacksioni
London serveert vandaag geen koffie, maar appelsap aan Harry Sacksioni. Straks bespreken zijn boek vol anekdotes, maar nu hebben we het over het bijzondere verhaal achter zijn gitaar.

Een lekker etentje voor Quinty en haar gezin
Quinty's schoonvader woont weer in Nederland. Gisteren ging ze met het gezin op bezoek om lekker heri heri te eten.

In deze uitzending van Koffietijd waren Harry Sacksioni, Igone de Jongh en Thijs Römer te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 61 werd uitgezonden op maandag 22 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie