Uitzending
Koffietijd - Aflevering 63

Aflevering 63

Koffietijd

24-11-2021

| 281 x bekeken | 0 reacties
3
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Wat is de grens voor de reality serie 'De Verhulstjes'?
Gert, Ellen, Victor en Marie Verhulst zijn te gast om te praten over hun reality serie 'De Verhulstjes'. De reality serie 'De Verhulstjes' is sinds vorige week aan het eerste seizoen begonnen op RTL 5 We krijgen daarin een inkijkje in het dagelijkse leven van de familie.

Vivian op bezoek bij de oude fabriekshal van Hazemeijer
Vivian gaat langs bij de oude fabriekshal van Hazemeijer in Hengelo. In deze oude fabriekshal komen techniek, erfgoed, dans, muziek, theater en beeldende kunst samen.

Wat is de nieuwe manier om je tuin winterklaar te maken?
Andrea van Pol komt weer langs om de laatste natuur updates met ons te delen. Ze vertelt wat je voor je tuin kunt doen in deze tijd van het jaar, wie de winnaar van de Prins Bernhard Cultuurfondsprijs 2021 is en over een nieuwe poëziebloemlezing voor kinderen én volwassenen.

Partrick bezoekt Tina de musical
Patrick is gisteren avond langs gegaan bij Tina de musical. Een spetterende musical die al een tijd speelt, maar voor Gaia Aikman was dit haar première.

Een eerbetoon aan Freddie Mercury
Vandaag is het dertig jaar geleden dat Freddie Mercury overleed. Ondanks dat Freddie Mercury al 30 jaar geleden overleed, is zijn muziek nog springlevend. Diederick vertelt waarom Freddie Mercury zo'n memorabele artiest was en waarom de muziek van Queen zo bijzonder is.

Welke hobby hebben Gert en Ellen Verhulst?
London & Pernille verwelkomen Gert en Ellen Verhulst in de keuken. Gert en Ellen houden van puzzelen, maar hoe gaat dat hun af?

Hoe was de kerstworkshop van Quinty?
Quinty heeft een korte avond gehad want ze had gisteren een kerst workshop. Ze blikt samen met Pernille terug op deze leuke avond!

In deze uitzending van Koffietijd was Andrea van Pol te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 63 werd uitgezonden op woensdag 24 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie