Uitzending
Koffietijd - Aflevering 4

Aflevering 4

Koffietijd

27-3-2020

| 501 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Chantal Janzen blikt vooruit op 'Chantals Pyjama Party'. -Nadia Zerouali, onder meer bekend van het programma 'BinnensteBuiten', gaat koken met London. -Koffieleuters Juvat Westendorp, Rick Brandsteder, Charly Luske en Jan Heemskerk praten over kledingvoorschriften.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Chantals Pyjama Party
Chantal Janzen komt ons vertellen over haar nieuwe programma "Chantals Pyjama Party", haar kindje en nog veel meer.

De Koffietijdborrel
Het nieuwe seizoen van Koffietijd gaat weer starten en daar moest natuurlijk op geproost worden. Een gezellige borrel met het hele team op het strand!

Vivian bezorgt kinderen een leuke dag met Jantje Beton
Veel kinderen zijn afgelopen zomer op vakantie geweest, maar door financile omstandigheden zijn er kinderen voor wie dit niet is weggelegd. Vivian gaat deze kinderen een leuke dag bezorgen.

Marokkaans ontbijt
London en Nadia maken samen een heerlijk Marokkaans ontbijt op bed. Als je al dat lekkers zou ruiken, zou je meteen uit bed komen.

Nadia Zerouali over haar nieuwe kookboek "Henna Hanina"
Nadia komt praten over haar tiende kookboek "Henna Hanina" en wat de titel betekent. Daarnaast vertelt ze ons wat er zo speciaal aan dit boek is.

Harry wordt verrast door Vera
Vandaag gaat Patrick op pad om iemand te verassen met 'Het Cadeautje'. Vandaag verrast Vera haar man Harry.

De Koffieleuters zijn terug
De Koffieleuters zijn ook weer van de partij bij Koffietijd. Ze vertellen ons deze keer alles over kledingvoorschriften.

De Koffieleuters in bed
De Koffieleuters hebben speciaal voor ons hun pyjama aangetrokken, maar normaal slapen ze niet zo. Ook heeft een van de mannen gezellig zijn knuffeltje meegenomen.

Quinty en Pernille in bed
Deze ochtend bij Koffietijd houden we lekker een eigen Pyjama Party, omdat vanavond 'Chantals Pyjama Party' begint. Naast Quinty en Pernille is ook de hele crew in pyjama naar het werk gekomen.

In deze uitzending van Koffietijd waren Chantal Janzen, Charly Luske, Jan Heemskerk, Nadia Zerouali en Rick Brandsteder te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op donderdag 5 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie