Uitzending
Koffietijd - Aflevering 33

Aflevering 33

Koffietijd

16-10-2019

| 237 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Jeroen van der Boom treedt op met zijn nieuwe single. -Radio-dj Tim Klijn en fotograaf William Rutten over de autobiografie van Elton John. -Alexandra van Nieuwenhuyzen van Cordaid en influencer Francesca Kookt over Wereldvoedseldag.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Jeroen van der Boom zingt "Zeg Me"
Jeroen zingt in Koffietijd zijn nieuwe single "Zeg Me"... Een nummer geschreven door onder andere zijn rechterhand Han Koreneef, maar ook door rapper Diggy Dex.

Een verrassing voor Karlijn
Vandaag gaan we naar Amersfoort voor het Cadeautje. Daar woont Alex die zijn dochter iets belangrijks wil vertellen...

Jeroen van der Boom over zijn nieuwe single en zijn nieuwe concept "Cover Me"
Geef hem een piano en een microfoon en hij speelt de sterren van de hemel: Jeroen van der Boom is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muziek-landschap. Nu is er zijn nieuwe Single 'Zeg Me' en geeft hij met zijn nieuwe concept 'Cover Me', de regie volledig uit handen.

Lekker bezig Hasiba! (aflevering 19)
In de rubriek 'Lekker Bezig' krijgen we een kijkje in de keuken van onze kijkers. Vandaag gaan we langs bij Hasiba, net verhuisd, maar toch al lekker bezig.

Woontips van Michiel!
Het is oktober woonmaand, het moment om alles te weten te komen over de nieuwste woontrends. En wie kan ons nou beter inspireren dan de interieur-deskundige van onze studio: Michiel de Zeeuw!

Het is vandaag Wereldvoedseldag!
Vandaag is het wereld voedseldag. De dag waarop aandacht wordt gevraagd voor voedsel-verspilling. In Nederland gooien we per persoon per jaar nog steeds 34 kilo voedsel weg. Bij ons te gast: Alexandra van Cordaid en influencer Francesca.

Noedels met verdwaalde groenten
Vandaag maakt Pieter, samen met Laura die de #Foodbattle gewonnen heeft, noedels met verdwaalde groenten en atjar. Om te smullen!

Een biografie over Elton John
'Rocketman', de film over Elton John zijn leven was er al en gisteren kwam zijn autobiografie 'Ik, Elton John' uit. Fotograaf William Rutten en radio DJ Tim Klijn zijn grote bewonderaars van deze artiest en praten met ons mee!

In deze uitzending van Koffietijd waren Jeroen van der Boom, William Rutten en Michiel de Zeeuw te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 33 werd uitgezonden op woensdag 16 oktober door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie