Uitzending
Koffietijd - Aflevering 24

Aflevering 24

Koffietijd

1-10-2015

| 876 x bekeken | 0 reacties
6
In verband met de 'Ouderendag' is Ans Markus te gast. Zij schreef het boek 'De Pijn Van Oud' en legt uit wat ze hiermee bedoelt.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Societykunstenares Ans Markus op de koffie!
Societykunstenares Ans Markus komt bij ons op de koffie. Ze komt vertellen over haar nieuwe boek Het is goed zo.

De straatprijs met Gaston!
Gaston maakt vandaag weer mensen blij. Hij is voor de straatprijs in Tollebeek, en dat ligt in de provincie Flevoland!

De Maakbare Mens
In de nieuwe tentoonstelling 'De Maakbare Mens' van museum Het Dolhuys krijgen wij een kijkje in de geest van kunstenaars zoals Van Gogh en Munch. Maar ook schrijfster Myrthe van der Meer heeft hier een speciaal en persoonlijk plekje. Een tentoonstelling vol met creatieve en bijzondere geesten waarvan hun ziekte een onmisbaar onderdeel is van het werk dat zij maken.

Een nieuwe kamer voor Alyssa!
Het is de Koffietijd Woonweek en wat is een woonweek zonder metamorfose. Styliste Marijke Schipper pakt de kinderkamer van Alyssa aan en daar hoort ook een splinternieuwe vloer bij!

Havermout chocoladerotsen met karamel
Hadewych maakt vandaag op donderdag bakdag havermout chocoladerotsen met karamel!

SynDROOM in Concert!
Johnny de Mol's programma SynDROOM is genomineerd voor de Gouden Televizier Ring. Johnny vervult daarin wensen van mensen met een verstandelijke beperking. Veel wensen gaan over het ontmoeten van artiesten. En om aan die wens te voldoen werd gisteren het SynDROOM in Concert gehouden. Koffietijd was erbij!

In deze uitzending van Koffietijd! was Ans Markus te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 24 werd uitgezonden op donderdag 1 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie