Uitzending
Koffietijd - Aflevering 185

Aflevering 185

Koffietijd

14-5-2021

| 946 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Romy zong de sterren van de hemel bij de Songfestival-special
En dat wilden wij natuurlijk ook heel graag live horen!

Hoe is het met Vivienne?
Ze won Wie is de Mol?, presenteerde programma's als 'ZappSport', 'Goedemorgen Nederland' en 'Je Kent Me Toch Schat' en is inmiddels al jaren een van de bekende RTL Boulevard-gezichten. En vandaag is ze bij ons!

Het laatste entertainment nieuws
De Nederlands Belgische serie Undercover was wereldwijd een groot succes. Zelfs zo'n groot succes dat hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap in het buitenland werden herkend. Een vervolg kon dus niet uitblijven en die is er nu in de vorm van de spin off film: 'Ferry'. Dit en nog veel meer kwam Eline vandaag bij ons bespreken!

Familierecept van de familie Leichtmann
Een heerlijke familierecept, met een beetje van Elly, een beetje van London n een beetje van MAGGI!

We kijken terug op elf jaar L'HOMO
In 2009 verscheen het blad voor het eerst in de schappen. Op de cover een zwoel kijkende Arie Boomsma en de tekst 'En God Schiep Arie'. Daarmee was niet alleen L'HOMO geboren, maar ook een mediarel die zelfs het acht uur journaal haalde. Elf jaar en vele edities later stopt het blad -voorlopig-, en wordt het tijdperk afgesloten met een boek: 'L'HOMO Le Book'.

Vivienne is een theeleut
Geen koffie voor haar! Wel een zak winegums. Die zullen wel op zijn aan het einde van de uitzending want ze heeft last van bodemdrift.

Ga ik een korte broek aantrekken of niet?
Want eigenlijk vond Patrick dat hij niet met zijn gogornzola benen naar buiten mocht. Maar who cares; hij deed het toch!

In deze uitzending van Koffietijd waren Arie Boomsma, Elise Schaap en Frank Lammers te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 185 werd uitgezonden op vrijdag 14 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie