Uitzending
Koffietijd - Aflevering 190

Aflevering 190

Koffietijd

21-5-2021

| 913 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Chef-kok Sergio Herman over zijn boek 'New Italian'. -Kinderboekenschrijfster Carry Slee over haar boek 'Fake'. -Jamai Loman over het Songfestival. -Singer-songwriter Deborah Parlor treedt op. -Eline de Ruig met het entertainmentnieuws.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Wie gaat er volgens Jamai winnen?
Als ambassadeur van de BankGiro Loterij, heeft Jamai de afgelopen week die magische Songfestival sfeer kunnen proeven in Rotterdam.

'In Love With You'
Deborah Parlor heeft meegedaan aan The Voice of Holland en is nu muzikaal een andere kant opgegaan. Met begeleiding van Leif de Leeuw, zingt ze haar eigen versie van 'In Love With You'.

Carry Slee wil altijd iets van betekenis schrijven
Carry Slee heeft al veel kinderboeken geschreven met een maatschappelijk thema. In haar nieuwe boek 'FAKE' bespreekt ze de gevaren van fake news. Waar haalde ze haar inspiratie vandaan? Lijkt ze op iemand uit dit boek? Wat hoopt ze de lezers uit dit boek mee te geven? Carry heeft het antwoord op al deze vragen!

Paccheri rigate, koningskrab, barilotto, lamsoorpesto uit 'New Italian'
De man met 6 Michelinsterren op zijn naam staat bij London in de keuken: Sergio Herman. Samen maken ze paccheri rigate, koningskrab, barilotto, lamsoorpesto!

Een boek over de nieuwe Italiaanse keuken
Sergio liet ons kennismaken met het gastronomische frietje met zijn'Frites Ateliers'en verder kennen we heminzowel Nederland als Belgivan tv-programma's en tientallen kookboeken! Gisteren verscheen zijn nieuwste kookboek 'New Italian'.

Morgen is het dan zover: de finale!
Gisteren was de tweede halve finale, Eline praat ons helemaal bij. En wat gaat er nu met de act van Duncan gebeuren?

Patrick is vandaag niet in Rotterdam maar in de Koffietijd studio!
Patrick heeft enorm genoten om deze week verslag te doen vanuit Rotterdam over het Songfestival en morgen is hij er weer te vinden!

Sergio kijkt er naar uit om weer open te mogen gaan
Een espresso macchiato voor Sergio! Hij is een echte horecaman, maar zijn restaurants zijn nog niet open.

In deze uitzending van Koffietijd waren Carry Slee, Jamai Loman en Sergio Herman te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 190 werd uitgezonden op vrijdag 21 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie