Uitzending
Koffietijd - Aflevering 186

Aflevering 186

Koffietijd

17-5-2021

| 738 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Michiel van Erp over zijn documentaireserie 'Roze Revolutie'. -Claudia Straatmans, hoofdredacteur van Nouveau, over de stijl van Máxima. -Diederick Ensink treedt op. -Eline de Ruig met het entertainmentnieuws.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

De Argentijnse tango speciaal voor onze koningin
Onze muzikale Diederick speelt speciaal voor Máxima de tango!

De Roze Revolutie
In 'Roze Revolutie' onderzoekt Michiel de historie van de roze gemeenschap in Nederland. Waarom wilde hij dit verhaal vertellen? Hoe ziet hij de toekomst van de roze gemeenschap in Nederland voor zich? Michiel vertelt het ons allemaal.

Wat kunnen we deze week verwachten omtrent het Songfestival?
Maanden hebben we er naar toegeleefd: het Eurovisie songfestival. Deze week is het dan eindelijk zover. Morgen is de eerste halve finale. Onze eigen Patrick doet iedere dag verslag vanuit Rotterdam en Eline vertelt in de studio alle ins & outs.

Een inkijkje in het Tropenmuseum
Pernille mocht alvast een kijkje nemen in het Tropenmuseum, want er wordt hard gewerkt aan mooie voorstellingen.

Van harte Loretta!
Loretta was gisteren jarig en Diederick zingt speciaal een verjaardagsliedje voor haar! Quinty heeft Loretta gisteren zelfs verrast!

Niet London maar Quinty zet koffie voor Michiel
Een cappuccino voor Michiel, maar is het niet te druk voor hem bij ons?

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 186 werd uitgezonden op maandag 17 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie