Uitzending
Koffietijd - Aflevering 179

Aflevering 179

Koffietijd

6-5-2021

| 877 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Paul de Munnik over zijn nieuwe album. -Andrea van Pol over de paardenbloem. -Nicole Vos vertelt over haar ervaring als gastouder voor hulphonden.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Inspiratie nodig voor een vakantiehuisje? Vivian ging voor ons op pad!
Wil jij op vakantie in eigen land en kan je nog wel wat inspiratie gebruiken? Vivian bezocht vakantiepark Droomparken op de Veluwe en nam een kijkje bij verschillende accommodaties.

Rabarbersiroop en rabarberjam
Vandaag krijgen we weer een lekker recept van onze culinair redacteur Bibi voor Moederdag. Het mooie roze ingrediŽnt staat in het zonnetje, rabarber!

Garnalenspiesjes gemarineerd in koffie met courgettefriet en pittige tomatensaus
Vandaag gaan we toch een beetje op de gezonde tour met garnalenspiesjes gemarineerd in koffie met courgettefriet en een pittige tomatensaus!

Dave is alweer de 7e hond die Nicole opleidt tot hulpverlener
De hele maand besteden we aandacht aan het werk van Hulphond Nederland. Jaarlijks maken zo'n 1000 mensen met epilepsie, een post-traumatische stressstoornis of een fysieke beperking gebruik van een hulphond. Vandaag schuift Nicole bij ons aan, zij heeft al veel honden opgeleid tot hulpverleners

Andrea is jarig!
Andrea is er weer met natuurnieuws. Ze neemt het op voor de stadsduif, want waar is het misgegaan met de duif?

Paul is een ochtendmens geworden
Een cappuccino voor Paul. Hoe zien de ochtenden eruit in huize de Munnik?

Pernille heeft iets gekocht
Pernille wilde graag een tuinstoel voor in haar tuin, alleen staat hij nu op een andere plek..

In deze uitzending van Koffietijd waren Andrea van Pol en Paul de Munnik te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 179 werd uitgezonden op donderdag 6 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie