Uitzending
Koffietijd - Aflevering 182

Aflevering 182

Koffietijd

11-5-2021

| 1003 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Acteur Martijn Lakemeier over zijn rol in 'De Oost'. -Ronald en Michel Mulder over Wereld MS Dag. -Influencer Rachel 'de huistmuts' van Sas over haar docusoap. -Marcel Brienne geeft tips over brand- en schaafwondjes. -Hetty Crèvecoeur gaat koken met London.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Handige tips voor wondverzorging
We zitten nu volop in de lente en het wordt natuurlijk alleen nog maar warmer. We maken hier, voor zover dat kan, vaak lekker gebruik van. Barbecueën, zonnen, een fietstochtje- allemaal fijn, maar het zijn wel activiteiten waarbij je makkelijk een brand- of schaafwondje oploopt. Marcel heeft fijne tips voor ons om deze wondjes optimaal te kunnen verzorgen.

Dit keer staat Frederiek op één!
Want het was weer tijd voor de vierde aflevering van de nieuwe metamorfose-reeks met Dyanne. En wat een resultaat!

Bloemkoolcouscous met kip kebab en wortel
London staat vandaag gezellig met Hetty in de keuken. Samen maken ze een gerecht uit het Koffietijd kuurtje: Bloemkoolcouscous met kip kebab en wortel!

Een vakantiepark kopen?!
Rachel is razend populair op Instagram, is moeder, net verhuisd, wat doe je dan? Juist een vakantiepark kopen! Rachel vertelt ons er alles over. Van hoe dit vakantiepark op haar pad kwam tot aan of ze wel op schema lopen.

Stichting MS Research
Zondag 30 mei is het Wereld MS Dag. Daarom vraagt Stichting MS Research deze hele maand extra aandacht voor de ziekte. De bekende schaatstweeling en ambassadeurs van de organisatie, Ronald en Michel Mulder, weten als geen ander hoe belangrijk deze aandacht is. Zij waren 5 jaar toen hun moeder de ziekte MS kreeg.

Mensen onder de 60 eten blijkbaar niet veel Nederlandse groenten
En dat vinden Pernille en Quinty maar apart.. Want zij vinden groenten juist lekker!

Martijn's eerste keer bij Koffietijd
Een zwarte koffie voor Martijn. Het is de eerste keer dat hij bij ons is, dat betekende vroeg opstaan. Maar is hij eigenlijk wel een ochtendmens?

Hoe zet je nou de perfecte eyeliner? - Extra beelden
Want dat is in praktijk nog best lastig. Daarom kreeg Frederiek tijdens haar metamorfose een uitgebreide uitleg!

In deze uitzending van Koffietijd waren Martijn Lakemeier en Michel Mulder te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 182 werd uitgezonden op dinsdag 11 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie