Uitzending
Koffietijd - Aflevering 187

Aflevering 187

Koffietijd

18-5-2021

| 786 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Hulphond Einstein
Er is een groot traumaproblematiek in Nederland, daarom strijdt Hulphond Nederland in samenwerking met de Vriendenloterij SuperBingo de komende tijd voor mensen die dagelijks te kampen heeft met trauma.

Het is een cadeau aan mezelf
Dat is wat Mariëlle tegen zichzelf zei toen ze meedeed aan de metamorfose van Dyanne. Volgende week wordt ze 50 jaar, tijd om eindelijk eens van die eeuwige onzekerheid af te komen!

Duncan is de openingsact bij de eerste halve finale!
Vanavond wordt de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival uitgezonden uit Ahoy in Rotterdam! Eline praat ons weer helemaal bij!

Milde corona klachten voor Frans Bauer
Frans Bauer werd getroffen door het coronavirus. Gelukkig bleef het bij milde klachten. De rest van de tijd heeft hij zich nuttig gemaakt thuis, en is hij lekker aan het klussen.

Het gesprek over Máxima
We jongleren met alle taken die we doen in het leven. Zo ook doet Máxima!

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 187 werd uitgezonden op dinsdag 18 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie