Uitzending
Koffietijd - Aflevering 188

Aflevering 188

Koffietijd

19-5-2021

| 895 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Claes Iversen over zijn modulaire collectie bruidskleding. -Irma Knol en Cathelijne Koets delen hun ervaringen als 50+ vrouwen. -Eline de Ruig met de ins en outs uit de entertainmentwereld. -En Kirsten Schilder over de creatieve geest van kinderen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Zaterdag is het de dag van de biodiversiteit
Speciaal voor deze gelegenheid, lanceren de Natuur & Milieu-federaties, met behulp van de Nationale Postcode Loterij, een fiets route app. Met fiets routes, waarbij je langs, lokale en duurzame boerderijen, landwinkels en stalletjes fietst, die allemaal zijn aangesloten, bij de Good Food Club.

Focaccia
Een Italiaans brood met een vleugje Tel Aviv. Kan niet anders dan dat Jigal in de keuken staat!

Zie jij er tegenop, 50 worden? Nergens voor nodig!
Koningin Mxima, onze eigen Vivian, Quinty en Pernille hebben allemaal n ding gemeen. Vijftig jaar worden. Of je er tegenop ziet of niet, het blijft een beladen leeftijd. Maar waarom eigenlijk?

"Even langs de Waterloo stoplichten"
Want gister was Eline de Ruig bij de eerste, grote liveshow van het Eurovisie Songfestival: de halve finale vanuit Ahoy Rotterdam. Wie zijn er door? En hoe heeft Nederland het er als organiserend land vanaf gebracht?

De dochter van Vivian kreeg een bijzondere brief
Want sinds kort krijgen ook meisjes een brief voor de dienstplicht! Maar wat vonden Vivian en haar dochter daar nou van?

Een koffie verkeerd voor Claes
Maar wel alleen als iemand anders het voor hem doet!

Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 188 werd uitgezonden op woensdag 19 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie