Uitzending
Koffietijd - Aflevering 176

Aflevering 176

Koffietijd

28-4-2014

| 1309 x bekeken | 0 reacties
3
Actrice Isa Hoes vertelt over het succes van het tv-programma 'Celblok H'. André Hazes jr. schuift ook aan vanwege zijn nieuwe album en hij zingt daarnaast een van zijn liedjes.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

XL-S Medical
De aankomende weken volgen wij een aantal dames die het roer radicaal hebben omgegooid en veel gezonder zijn gaan leven. En met resultaat. Kijk maar even mee.

A. Vogel Molkosan
Een goede spijsvertering zorgt ervoor dat we alle nuttige voedingsstoffen - vitamines, mineralen, energie - uit onze voeding kunnen halen, en die zijn noodzakelijk om fit te blijven en ons energiek te voelen.

Hoofdgast: André Hazes jr
Hij is al een aantal keer bij ons op de koffie geweest - met voornamelijk de muziek van zijn vader - maar nu heeft hij een eigen cd gemaakt! Spannend, zo'n eerste solo-cd. Vindt hij dat zelf ook? Je hoort het in Koffietijd!

Kinderkookworkshop
Ruim 90 procent van de Nederlandse kinderen krijgt onvoldoende groente en fruit binnen. Voor kinderen die meer willen leren over eten zijn er verschillende healthy kookcursussen. Pernille nam een kijkje bij zo'n kinderkookworkshop.

Danielle Oonk-Van 't Schip
Haar moeder is een glamorous leven in de spotlight gewend, haar man een jetset leven als voetballer. En haar half boer is de TV persoonlijkheid van het jaar. Zij is meer yoga, mantra en zen. Danielle Oonk-Van 't Schip.

Sushi
Sushi is een Japans hapje met rijst en vis. Caspar gaat aan de slag met verschillende soorten vis, komkommer en avocado. Lekker en gezond!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Isa Hoes en André Hazes te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 176 werd uitgezonden op maandag 28 april door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie