Uitzending
Koffietijd - Aflevering 172

Aflevering 172

Koffietijd

22-4-2014

| 1154 x bekeken | 0 reacties
4
Arie Boomsma en Thierry Baudet vertellen over het boek 'Van Bach tot Bernstein', dat zij schreven uit liefde voor klassieke muziek. Ook Anne-Marie Jung schuift aan en praat over de musical 'Het Grote Geluk'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Hoofdgast: Arie Boomsma
Elke vorm van emotie kan volgens hem worden uitgedrukt met muziek. Deze schrijver, presentator, domineeszoon en dit algeheel fenomeen bereikte de afgelopen jaren een groot publiek met zijn programma's Over de streep en Uit de kast. Arie Boomsma komt op de koffie!

Turkse tomatensoep met rijst
Caspar duikt de keuken van Turkije in, een land waar je op ieder moment van de dag soep kunt eten. Alle eetgelegenheden in Turkije hebben namelijk wel één of meer soepsoorten op de menukaart staan. En er zijn zelfs speciale soeprestaurantjes, waar je altijd verse soep kunt eten. Caspar neemt de Turkse tomatensoep met rijst voor z'n rekening.

Mari's meta: Anita
Dit keer neemt Mari Anita onder handen! Zij wil haar haren doneren zodat daar pruiken voor zieke kinderen gemaakt kunnen worden.

KWF Kankerbestrijding
Kanker is een ziekte die helaas veel voorkomt. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. De laatste jaren zijn er grote stappen gemaakt in het onderzoek naar kanker, maar helaas hebben de meeste oudere kankerpatiënten daar niet van geprofiteerd. Daarom heeft het KWF het thema 'Kanker en Ouderen' hoog op de agenda staan. Catherine Keyl vertelt ons over haar nieuwe programma: Catherine in actie tegen kanker.

Anne-Marie Jung: Het grote geluk
Veel vrouwen die de leeftijd van 40 bereiken hebben zichzelf waarschijnlijk de volgende vraag gesteld: "Heb ik tot nu toe wel alles uit het leven gehaald? Anne-Marie Jung - net 38 - mag vast ruiken aan het gevoel van 40 worden in de voorstelling Het grote geluk.

In deze uitzending van Koffietijd waren Anne-Marie Jung, Arie Boomsma, Catherine Keyl en Thierry Baudet te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 172 werd uitgezonden op dinsdag 22 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie