Uitzending
Koffietijd - Aflevering 175

Aflevering 175

Koffietijd

25-4-2014

| 1166 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Koningsspelen
Dit jaar is de eerste echte officiële Koningsdag. Genoeg voor koning Willem-Alexander om nerveus van te worden zou je denken, maar daar heeft hij niet veel tijd voor. Hij moet flink aan de bak tijdens de tweede editie van de Koningsspelen en onze verslaggeefster Astrid is erbij!

Argentijnse zalmspiezen met Oranje stamppot
Caspar bereidt zich voor op Koningsdag en maakt een Hollands-Argentijns gerecht: Argentijnse zalmspiezen met een Oranje stamppot. Zalm is dan wel geen inheemse Argentijnse vis, maar de bereidingswijze van de spiezen is dat wel. Hollandse degelijkheid met Argentijnse flair, in één gerecht dus!

Oranje koffie
De allereerste Koningsdag komt eraan en Yakup kan natuurlijk niet achterblijven. Hij leert ons hoe je thuis een echte Koningskoffie kunt maken. Een koffie die heel gemakkelijk te maken is!

ZO! Gospel Choir Junior
Wij hebben al een aantal keer genoten van het ZO! Gospel Choir. Maar vandaag gaan we luisteren naar de prachtige stemmen van ZO! Gospel Choir Junior. Zij zingen het nummer 'Blame it on the Boogie'!

Schrijfster Yvonne Kroonenberg
Yvonne Kroonenberg schrijft in haar boek 'Wees blij dat je ze nog hebt' verhalen op over mensen die met mantelzorgers te maken hebben: dankbare en ondankbare senioren, verpleeghuisbewoners, verpleeghuiswerknemers, kinderen en kleinkinderen van alle leeftijden. Ze sprak deskundigen en liep mee in een verpleeghuis.

Hoofdgast: Tijl Beckand
We leerden hem kennen als grappenmaker bij het succesvolle improvisatie programma De Lama's. Inmiddels is hij wekelijks te zien op de televisie in programma's als De jongens tegen de meisjes en De tiende van Tijl. Tijl Beckand komt op de koffie!

Lies en Bianca fotoshoot
Lies en Bianca kregen een fotoshoot in een professionele studio. Zij zijn flink afgevallen en verdienen nieuwe foto's aan de muur.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Tijl Beckand en Yvonne Kroonenberg te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 175 werd uitgezonden op vrijdag 25 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie